Foto

Som fotograf jobbar jag främst med porträtt, miljöbilder och reportage. De bilder jag tar, tar jag på plats. I naturen, hemma hos er, under evenemang, ja var som helst!

Betyder detta att jag inte har en studio? Både ja och nej. I min pittoreska lägenhet står en snålt inred studio för att ta enkla porträtt, produktbilder och skadefoto. Levande bilder finns i verkligheten, där livet händer. 

Öppettider

Då studion alltid är stängd- om vi inte kommit överens om att den är öppen – krävs det att ni ringer eller mejlar för att diskutera era bildidéer.

Priser

I min prissättning har jag utgått ifrån Svenska Fotografers Förbunds prisguide: Vad kostar en bild?

Grundpris

Detta ligger till grund för alla uppdrag och används som utgångspunkt. Vi kommer gemensamt överens om priset och det kommer variera beroende på vilken typ av fotografering det gäller.

1000kr/timmen

Fasta priser

Porträtt
Fotografering, upp till 2 timmar.
Ca 25 bilder
Bilderna högupplösta och redigerade utifrån era önskemål

Pris:
2500kr
Tid: Ca 2 timmar

Skadefoto
Om ditt försäkringsbolag ska besluta om ersättning för vanprydande ärr eller andra typer av andra skador på kroppen så kan du behöva skicka in bilder på dessa i hög kvalitet. 

Tar du med dina uppgifter om försäkringsärende, skadenummer och var bilderna ska skickas ser jag till att bilderna kommer till rätta och att du får kopior. Jag kan även fakturerar försäkringsbolaget direkt. 

Pris:
800kr
Tid: Ca 30 min